O nama


Babel je kompanija za zapošljavanje i konsalting sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom u Evropi i na Bliskom istoku.


Naš tim se sastoji od stručnjaka iz oblasti konsaltinga i ljudskih resursa. Svi članovi tima imaju međunarodno iskustvo u zemljama širom sveta. Uz srpski jezik govore i na stranim jezicima – nemačkom, engleskom, bugarskom, arapskom i švedskom jeziku.


Sedište naše kompanije je u Beogradu. Imamo kancelarije i u Bugarskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj gde su i naši zvanični partneri, kao i brojni saradnici.

 

POGLEDAJTE KOJE SVE OBLASTI POKRIVAMO

 


 

NAŠA VIZIJA

 

Naša vizija se sastoji u tome da postanemo pouzdana, jaka kompanija koja u svakom trenutku može da pronađe i osigura najbolje poslovne mogućnosti za svoje klijente.

 

Želeći da kreiramo kompleksnu mrežu kvalitetnih i postojanih kompanija sa jedne strane, i kvalifikovanih kandidata sa druge, stremimo tome da svojim radom unapredimo rast poslovanja u zemlji, ali i kvalitet života za obe strane – pozitivne organizacione promene za kompanije i bolje poslovne mogućnosti za buduće zaposlene.

NAŠA MISIJA

 

Trudimo se da budemo kompanija koja će svojim klijentima omogućiti najbolja poslovna rešenja i time osigurati podjednako profesionalni i lični razvoj u oblastima njihove ekspertize. Stvaramo jake i sigurne veze između naših klijenata i kompanija od njihovog interesa u cilju ostvarivanja dugotrajne i kvalitetne saradnje koja na kraju donosi najbolje rezultate za obe ugovorene strane.


Radimo temeljno i uporno kako bismo svojim klijentima pomogli u potrazi za najboljim poslom i omogućili širi izbor mogućnosti za zapošljavanje u struci, na pozicijama koje će kasnije moći da nadograđuju i time unaprede svoje postojeće, odnosno buduće karijere.