Za kompanije

 

Hiring and Recruitment

Babel Solutions vam može pomoći da pronađete savršene kandidate za otvorene pozicije u vašoj kompaniji. Specijalizovana za regrutovanje ljudskih resursa, u saradnji sa kompanijom Tavawa GmbH, Babel Solutions gradi i ažurira veliku bazu kvalifikovanih kandidata u različitim delatnostima, kako bi vama i vašoj kompaniji omogućila brži rast i razvoj.

 

O kompaniji Tawaya GmbH

 

Tawaya GmbH je nemačka kompanija specijalizovana za regrutovanje i zapošljavanje kandidata, sa sedištem u Nemačkoj. Pouzdana, posvećena i profesionalna kompanija koja vodi računa o potrebama vašeg poslovanja, ali i potrebama potencijalnih kandidata, zarad obostranog zadovoljstva i napretka. Praveći poslovne oglase jasnim i transparentnim, Tawaya GmbH pronalazi najbolje moguće kandidate za pozicije koje vaša kompanija nudi i koje su vam potrebne.


Saznajte više o kompaniji Tawaya GmbH.

 

TAWAYA GmbH

 

 

Proces zapošljavanja

 

Tawaya GmbH i Babel Solutions pružaju najbolje uslove procesa zapošljavanja kompanijama, ali i budućim zaposlenima.

U procesu zapošljavanja koristimo inteligentne alate za regrutovanje koji se sastoje od izvanredne kombinacije aktuelne tržišne potražnje i znanja konkurencije.

Proces zapošljavanja sastoji se od nekoliko koraka:

Korak 1 - Identifikacija slobodnih radnih mesta
Korak 2 - Potraga za potencijalnim kandidatima
Korak 3 - Izbor kandidata
Korak 4 - Uži izbor najboljih kandidata
Korak 5 - Zapošljavanje

Nakon procesa zapošljavanja, Tawaya GmbH i Babel Solutions su na raspolaganju zaposlenima, nudeći pomoć pri integraciji u novom okruženju i novom načinu života.

 

Da li su vam potrebni zaposleni? Kontaktirajte nas.